Detail | Dijkman Coating

Om de website van Dijkman Coating goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Geluidsschermen A12

 

Geluidschermen A12

 

De geluidsschermen naast de A12 bestaan uit A-staanders waarvoor naast een HEA-balk ook dikwandige buis en een voetplaat van 50 mm dik is gebruikt. De combinatie van deze producten stelt menig poedercoatbedrijf voor een uitdaging; zeker met de aantallen die voor de voortgang van het project moesten worden gecoat. Daarnaast kon voor de plaatsing naast de A12 de rijweg niet worden afgesloten. Dit leverde een aantal logistieke uitdagingen op omdat de volledige montage via een éénbaans bouwweg moest plaatsvinden. Dijkman Coating werd in een vroeg stadium betrokken bij de conservering en praktische uitvoering van het project.

 

Om een vlekkeloze conservering van de honderden, 620 Kg wegende, staanders te kunnen uitvoeren heeft Dijkman Coating de beschikking over poedercoatinstallaties die voldoende productiecapaciteit en verblijftijd hebben om 50 mm dik materiaal te kunnen uitharden. De logistieke uitdagingen werden opgelost door elke nacht de juiste hoeveelheid en soort staanders ‘just in time’ aan te leveren voor montage.

 

Al met al een sterk staaltje werken in partnership.

 


 

 

 

 

 

 

 

<< Ga terug

Bekijk dit project

 

Geluidschermen A12-1Geluidschermen A12-2Geluidschermen A12-3

Klik voor een vergroting.